Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Traper je uvijek IN

Traper vlada novim kolekcijama: 10 komada koje želimo nositi cijelo proljeće

U trgovine su stigle proljetne kolekcije, a ove godine komadi od trapera su drugačiji. Haljine bez naramenica, suknje sa zakovicama samo su dio onoga što se nudi

profimedia-0724637665.jpg
Foto: Profimedia.hr

Traper je klasik koji se uvijek nosi, ali dizajneri ga ponekad puno više naglašavaju u svojim kolekcijama. Tako je i ove sezone. U novim proljetnim kolekcijama omiljenih high street brendova može se pronaći različita odjeća od trapera. Haljine bez naramenica, suknje sa zakovicama, cargo suknje su samo dio onoga što se nudi.

Image
High street noviteti

Jedva čekamo: Najljepše duge haljine za proljeće iz Manga i Zare

Traper je vrlo svestran i može se nositi na različite načine bez obzira radi li se o haljini, suknji ili hlačama. Sjajno se kombinira s obućom s visokim potpeticama, ali i tenisicama. Ovo proljeće se nosi traper u svim nijansama, ali i sa zanimljivim detaljima poput zakovica ili različitih aplikacija.

Pročešljale smo nekoliko high street brendova i pronašle neodoljive komade od trapera, a sigurno je da će svaka ljubiteljica ovog materijala pronaći nešto za sebe. Zanimljivu ponudu iz Manga, Stradivariusa i Zare možeš pronaći u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.