Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Nikad ne izlazi iz mode

Stylish komadi od lana - 12 sjajnih modela za ljetne vrućine

Uz visoke temperature s kojima se suočavamo ovog ljeta, komadi od lana savršen su izbor u svakoj prilici, a izgledaju elegantno

content-pixie-_ysU7TqBiZI-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Među vodećim trendovima koje nam je ljeto donijelo, i ove sezone istaknuli su se svestrani komadi od lana. Prednost lanene tkanine je u tome što je prirodna i omogućava koži da diše, zbog čega je idealan izbor za ljetne mjesece.

Image
Favorit za sva godišnja doba

Nova Mango kolekcija krije sjajne haljine za ostatak ljeta i prve jesenske dane

Osim što izgledaju jako elegantno, komadi od lana su trendi pa ćeš ih pronaći u ponudi većine high street trgovina. Najčešće dolaze u spoju s haljinama, hlačama i košuljama i izgledaju zaista jako stylish. Prirodna izgužvanost lana u svaku kombinaciju unijet će dozu rustikalnog šarma, a prednost ovih komada je i u tome što se mogu nositi i u ležernim i u formalnim kombinacijama.

Laneni komadi sjajno će upotpuniti poslovne kombinacije te ti olakšati osmišljavanje svakodnevnih kombinacija kad se temperature vani popnu iznad 30 stupnjeva. Iako lan najčešće dolazi u spoju s neutralnim nijansama, ove sezone jako su popularni i laneni modeli u jarkim bojama poput ružičaste, žute i zelene koji će unijeti dozu ljetne razigranosti u svaki outft.

Novi odjevni komadi od lana izgledaju zaista odlično, a moći ćeš ih nositi još sezonama poslije pa se u njih itekako isplati investirati. Istražile smo što se nudi u aktualnim kolekcijama high street brendova, a neke od najpoželjnijih komada od lana donosimo u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.