Najljepši modeli proljetnih haljina za trudnice

Izbora u današnje vrijeme ima zaista puno, u svim cjenovnim rangovima

Ako očekuješ prinovu u svojoj obitelji u nadolazećim mjesecima, čestitamo ti! Trudnoća je predivna i uzbudljiva stvar - a zahvaljujući sve većoj modnoj ponudi za trudnice, sada je i biranje odjeće u tim mjesecima uzbudljivo.

Ovog proljeća trudnička moda je ležerno slatka i prvenstveno udobna s naglaskom na tople tonove i boje, prugice i jednostavan cvjetni uzorak. Što se tiče haljina o kojima mi danas govorimo najviše će se nositi boho šik stil i maksi haljine, ali i kraće haljine sa zvonastim rukavima rezane ispod grudi.

A gdje to sve pronaći? Više niti ne moraš ići u trgovine sve je dostupno i online, ali naravno možeš i fizički otići u trgovine koje sve više pokreću "potkolekcije" namijenjene upravo budućim majkama. Tamo se može pronaći zaista puno moderne odjeće koja će biti ugodna, a opet i lijepo izgledati.

Neke od trgovina u kojima možeš pronaći divnu odjeću za trudnice su C&A, H&M, Mango, Mama nova, Asos (webshop), Mana... (Svi oni imaju i online ponudu, ako možda ne živiš u gradu gdje se oni nalaze).

Jesi li spremna za svoj trudnički shopping? Uzmi u obzir haljine iz našeg odabira...

H&M, 230 kn

C&A, 230 kn

Asos, 395 kn

Mango, 349,90 kn

émoi émoi, 1065 kn

Asos, 535 kn

Mama Nova, 349 kn

C&A, 190 kn

H&M, 115 kn

Asos, 440 kn

Mama Nova, 499 kn

H&M, 230 kn

C&A, 230 kn

émoi émoi, 985 kn

Asos, 248 kn

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.