Budi najbolja verzija sebe.
Ravna obuća

Udobne i trendi: Mokasinke su i ove sezone must have

Mokasinke, ali i općenito sve 'ravne cipele' odnosno bez potpetice su itekako u modi jer u posljednje vrijeme najviše cijenimo udobnost

Novo godišnje doba donosi nove trendove, ali opet nosimo i cipele za prijelazno razdoblje. Vrlo često je to obuća za koju se vrlo teško odlučujemo, ali ove godine mokasinke su opet u modi i izbor u dućanima je poprlično dobr. Obožavamo ih jer se vrlo lako mogu uklopiti u različite modne stilove, praktične su i odlične za promjenjivo vrijeme.

Za sve prigode

Haljine dugih rukava u kojima želimo provesti jesenske dane

Ove sezone, osim klasičnih modela, vrlo su popularni i pomalo robusni modeli, a bež varijantna pravi je must have. Dizajneri su ovu boju predstavili i na čizmama i gležnjačama. Ove jeseni i zime na ulicama sigurno neće prevladavati uobičajena crna i smeđa boja. Omiljeni španjolski brend Zara nudi mokasinke u različitim bojama poput crvene i zelene baš kakve su i torbice u ponudi.

Budi najbolja verzija sebe.

Ako tražiš cipele za ovo prijelazno razdoblje onda u nastavku provjeri kakve smo sve mokasinke pronašle u omiljenim high street dućanima. Od vrlo jednostavnih do onih sa zanimljivim srebrnim ili zlatnim detaljima, ove godine se vrlo teško odlučiti samo za jedan par.

1/10
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.