Najljepše među lepršavima: Ove prozračne haljine iz Reserveda savršene su za toplije dane

Ovaj je svibanj hladniji i kišovitiji od prosjeka što samo znači da nas prave ljetne sparine tek očekuju. Kako bismo se što bolje opremile za vrućine koje nam predstoje, izdvojile smo deset iznimno prozračnih i lepršavih haljina iz ponude Reserveda

Lepršave haljine apsolutni su must have za ljetne mjesece, a proljetno-ljetne kolekcije uvijek su krcate raznim modelima širokih, ležernih haljina svih dužina, boja i krojeva. S obzirom na to da se želimo što slobodnije kretati te ne misliti stalno na to koliko nam je vruće, prozračne haljine napravljene od prirodnih materijala idealan su odabir za odlazak na more ili pak za šetnju uzavrelim gradskim ulicama. 


Lipanj je došao pa smo ti odlučile predstaviti deset divnih lepršavih haljinica različitih dužina i boja iz aktualne kolekcije Reserveda, a u kojima ćeš sve svoje aktivnosti moći obavljati posve nesputano i udobno. Od cvjetnih dezena, dugih haljina retro stila, pa sve do kratkih haljinica golih ramena - ima tu svega, a ti odaberi model koji ti se najviše sviđa. 

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.