Najbolji jesenski komadi na sniženju u Zari, Mangu i Reservedu - već od 39 kuna

Krenula su prva međusezonska sniženja, a ovi su jesenski high street komadi naši favoriti

Znamo da su sniženja najbolja prilika kada se radi o kupovini odjeće koju ćemo moći nositi nekoliko sezona, pa smo se u našem odabiru fokusirale na takve komade - traper, košulje, blejzeri, haljine, klasične hlače, ali i na ugodnu odjeću poput vesta i hlača s elastičnim strukom.


U ovom izboru odlučile smo se za tri dućana - Mango, Zara i Reserved - iako su svi brendovi počeli s popustima. U Reservedu se mogu pronaći lijepe haljine s uzorcima za 119 kuna, a vrlo lako se mogu kombinirati s visokim čizmama i kaputom, dok se pamučni T-shirt može kupiti već od 39 kuna. Reserved je dobar dio asortimana snizio do 50 posto.

Mango i Zara također nude basic komade na sniženju, tako se u Mangu klasičan bijeli blejzer može pronaći za 169 kuna. Komad koji se može kombinirati s tenisicama ili s elegantnim cipelama s potpeticom - svakako ga je dobro imati u ormaru kad nam dosadi crni klasičan sako. 


U nastavku provjeri što se nama najviše svidjelo na sniženju, naglasile smo i cijenu prije sniženja kako bi znala koliki je popust.

1/21
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.