Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Modne pobjednice

Slažeš li se? Ovo su najbolje odjevene slavne dame u 2022.

Na crvenom tepihu i van njega, ovih osam slavnih dama u protekloj godini nije prestalo oduševljavati svojim outfitima i s pravom su zaslužile titulu najbolje odjevenih zvijezda u 2022.

profimedia-0661756433.jpg
Foto: Profimedia.hr

Nakon nekoliko godina ograničenja povezanih s pandemijom, jedva smo čekali da se sve vrati u normalu, a to podrazumijeva i modu. Tjedni mode u 2022. vratili su se svom uobičajenom rasporedu, novih (i starih) trendova bilo je napretek, a mi smo uživali u sjajnim modnim trenucima koje su nam pružale slavne zvijezde, kako na crvenom tepihu, tako i van njega.

Image
Jedva ih čekamo zaboraviti

Njihovih 'pet minuta slave' je prošlo: 8 najgorih modnih trendova u 2022. godini

Nije tajna da su slavne dame trendseterice i da u njima često pronalazimo inspiraciju kada je u pitanju moda, a prošle su se godine neke od njih izdvojile u gomili svojim odličnim stilom i besprijekornim modnim kombinacijama zbog kojih smo ih još više zavoljele. Upravo zato, odlučile smo se prisjetiti koje su od njih prošle godine bile najbolje odjevene.

Od Hailey Bieber koja je prigrlila jednostavnost i još jednom dokazala kako je manje uvijek više, do Anne Hathaway koja je doživjela modnu renesansu i Rihanne koja je napisala nova pravila trudničke mode, evo koje slavne dame s pravom nose titulu najbolje odjevenih u 2022.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.