Mohito Home Hub: Trendi komadi koje možeš nositi kod kuće, ali i izvan nje

I ovaj modni brend sada ima kolekciju kućnih kombinacija koje su omjer udobnosti i elegancije

Ovog proljeća naš način života iz korijena se promijenio i to sve zbog pandemije koronavirusa koja je doslovno preko noći paralizirala cijeli svijet. Sve je stalo, a mnogi su morali ostati doma te se prilagoditi novonastaloj situaciji.

Iako se posljednjih dana situacija lagano smiruje, mnogi i dalje rade od doma. Promijenio se tako i naš način odijevanja pa smo umjesto u trendi outfitima, dane provodile u trenirkama i ugodnim vestama.

Ipak, rad od doma ne treba značiti da se ne možeš malo srediti i dobro izgledati. Kako bi se osjećala motivirano i spremno za nadolazeće dane, odaberi elegantne kućne kombinacije koje će pozitivno utjecati na tvoje raspoloženje. Mnogi high street brendovi brzo su odgovorili na ovu novonastalu situaciju pa su mnogi svoj fokus preusmjerili upravo na trendi loungewear komade koje možemo nositi u udobnosti vlastita doma.


Tako je i mnogima omiljeni brend Mohito nedavno predstavio kolekciju pod nazivom Home Hub, kojom dominiraju trendi kućne kombinacije koje dovode u ravnotežu udobnost i samopouzdanje.


Ako ostaješ doma i pritom se želiš osjećati dobro i energično, onda je važno i odijevanju posvetiti malo više pažnje kako bi ostala koncentrirana na sve svoje radne zadatke i kako bi se osjećala motivirano. Imajući to na umu, Mohito je predstavio kolekciju u kojoj ćeš pronaći zaista prekrasne odjevne komade za toplije dane koji su istovremeno udobni i trendi pa ih možeš nositi kod kuće, ali isto tako i izvan nje.

Iz kolekcije smo izdvojile 20 favorita, a pogledati ih možeš u fotogaleriji u nastavku.

Foto: Mohito

1/21
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.