Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Vječni klasici

9 komada zbog kojih će garderoba izgledati skuplje nego što stvarno jest

Ovi bezvremenski klasici nikada ne izlaze iz mode, a u svaku kombinaciju unijet će dozu elegancije i profinjenosti

profimedia-0303737830.jpg
Foto: Profimedia.hr

Svaka modna sezona donosi nam neke nove trendove i uzbudljive novitete. Sve te trendove teško je pratiti, a nije niti financijski održivo – osobito kada govorimo o dizajnerskim komadima.

Image
Zimska moda

Klasik za svaki dan: 10 modela crnih kaputa koji nikada ne izlaze iz mode

Vjerojatno svaka žena na svojoj modnoj listi želje ima one neke skupocjene odjevne predmete ili modne dodatke o kojima mašta. Iako su takvi komadi zaista vrijedni, malo tko si ih može priuštiti. Na sreću, i u ponudi high street brendova mogu se pronaći jednako lijepi modeli koji su cjenovno puno pristupačniji.

Međutim, želiš li uvijek izgledati stylish te izgraditi 'capsule' garderobu unutar koje će se nalaziti samo oni predmeti koje ćeš zaista moći nositi, onda trebaš naučiti pametno kupovati. Ne trebaš imati dizajnersku odjeću da bi izgledala lijepo i elegantno. Radije uloži u nekoliko bezvremenskih klasika koji nikada neće izaći iz mode, a koji će u svaku tvoju kombinaciju unijeti dozu elegancije i profinjenosti.

Prema mišljenju modnih stručnjaka, svaka bi žena u svojoj garderobi trebala imati te klasike, uz koje će garderoba izgledati skuplje i luksuznije, a dobra je stvar što se oni mogu pronaći i u trgovinama popularnih high street brendova.

Budi najbolja verzija sebe.

U nastavku smo izdvojile nekoliko takvih klasika koji su sjajni za kreiranje jesenske i zimske 'capsule' garderobe i koje ćeš moći nositi sezonama, a uz koje će tvoj look uvijek djelovati skupocjeno i elegantno.

1/10
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.