Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Modni klasici

Bezvremenski komadi koje sve žene sa stilom imaju u svom zimskom ormaru

Francuskinje ulažu u bezvremenske komade, a ne u trendove, i pritom uvijek kupuju one komade koje će moći nositi sezonama i u bilo koje godišnje doba

profimedia-0728569136.jpg
Foto: Profimedia.hr

Francuskinje su jako dobro poznate po svom sjajnom ukusu za modu, a njihov nam je profinjeni stil vječna inspiracija. Od poznatih francuskih glumica pa do trendseterica i it cura, čini se da one naprosto uvijek znaju što točno trebaju odjenuti u određenoj prilici, a čak i oni najobičniji komadi na njima djeluju jako stylish.

Image
U njima nema zime

Vječni klasici: Kaputi koji su uvijek trendi, a vole ih nositi i slavne dame

U čemu je tajna njihovog dobrog odijevanja? Čini se da upravo u tome što su francuske cure oduvijek vjerne klasici i ne zamaraju se trendovima, već vješto spajaju sve one bezvremenske komade s trendi modelima. One su imale 'capsule' garderobu davno prije negoli je taj pojam uopće postao popularan u svijetu mode, a kod njih se ona sastoji od osnovnih komada kao što su crni blejzer, bež baloner ili pak obične plave traperice.

Stručnjakinja za modu, Marissa Cox, otkriva kako Francuskinje ulažu u bezvremenske komade, a ne u trendove, i pritom uvijek kupuju one komade koje će moći nositi sezonama i u bilo koje godišnje doba.

U nastavku ti otkrivamo koje to vječne modne klasike Francuskinje uvijek imaju u svom ormaru, a koji im omogućavaju da u svakom trenutku djeluju profinjeno i chic.

Budi najbolja verzija sebe.
1/10
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.