Budi najbolja verzija sebe.

Modni dvojac Klisab predstavio prvu kolekciju naočala. Nas je oduševio retro dizajn

Jedinstvena kolekcija sunčanih i dioptrijskih naočala za sve ljubiteljice ovog obožavanog modnog dodatka

Budi najbolja verzija sebe.

Modni dvojac Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić za poznatu hrvatsku optiku napravili su svoju prvu kolekciju naočala minimalističkog i retro dizajna. 

Klisab svojim vhunskim komadima odjeće te popularnim torbama,  proširuje ponudu dizajnerskog asesoara sa svojim potpisom.KLISAB i Ghetaldus predstavili su najavnu kampanju za ekskluzivnu kolekciju naočala snimljenu na lokacijama Nacionalnog parka Paklenica. 

Ususret predstavljanju suradnje, lansirali su zanimljivu kampanju kojom najavljuju kolekciju te uoči same premijere otkrivaju neke od modela koji će se naći u ovoj jedinstvenoj kolekciji. Kampanju, koja se sastoji od serije diptiha snimljenih na bijeloj studijskoj pozadini i u Nacionalnom parku Paklenica, potpisuje fotografkinja Petra Mrša. U ulogama modela našli su se modeli  agencije Relatum Models Management  (Niko M., Hilda H., Natali V., Marija F.) koje na fotografijama uz najnovije modele KLISAB naočala nose i kapute i odjeću ovog modnog dvojca! Make-up je djelo Petre Sever dok kosu potpisuje Branka Trohar (Ponytail). Za styling kampanje koju je produkcijski vodio Nikola Beban, zaslužna je Ana Nikačević. 

Napiši nam u komentarima što misliš o ovoj zanimljivoj kolekciji naočala.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.