Budi najbolja verzija sebe.

Modni dvojac Klisab dizajnirao prvu kolekciju naočala. Pogledaj tko ih je sve došao podržati

Predstavili su jedinstvenu kolekciju obožavanog modnog dodatka -sunčanih i dioptrijskih naočala

Estetika modnog dvojca KLISAB iz sezone u sezonu privlači sve više novih poklonika, njihove revije uvijek se s nestrpljenjem iščekuju, a njihove kožnate torbe s prepoznatljivim metalnim obručem već nekoliko sezona slove kao najpoželjniji modni dodatak.(Foto: Karla Jurić)

Popularnim torbama koje uživaju "it" status, KLISAB je sada pridodao i kolekciju naočala proširivši tako ponudu dizajnerskog asesoara sa svojim potpisom. Ovu dugoiščekivanu kolaboraciju KLISAB za Ghetaldus, prvi su imali priliku vidjeti brojni uzvanici iz društvenog života poput Đurđe Tedeschi, Jelene Rozge, Nike Turković, Anite Dujić, Lidije Lešić, Mije Melcher, Nine Mie Čikeš, Borne Kotromanić, Ane Bacinger i drugih.

Kolekcija se sastoji od 12 modela sunčanih i 10 modela dioptrijskih naočala

Modeli su izrađeni od metala, acetata i stakla u paleti boja koja je karakteristična KLISAB dizajnu, a dvojac je nadahnuće za kreiranje pronašao u estetici bezvremenskih klasika dodavši im pečat prepoznatljivog KLISAB rukopisa.


Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić (Foto: John Pavlish)

Budi najbolja verzija sebe.


„Vizualna pročišćenost, upečatljiva silueta, suvremeni pogled na klasiku i funkcionalan, nekad i multifunkcionalan dizajn je ono kako bismo mogli opisati kolekciju, ali i naš brend uopće. Zato je opravdano reći da je dizajn ovog asesoara ekstenzija estetike karakteristične za KLISAB, a realizacija Ghetaldusa je rezultirala kvalitetom izvedbe, oko čega ne radimo kompromise.“ izjavili su KLISAB dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić te pojasnili„ U dizajniranju naočala posebnu smo pažnju posvetili oblikovanju krila dinamizirajući njihovu siluetu. Posebno bismo izdvojili model s izmjenjivim staklima koji nudi mogućnost prilagodbe stylingu i raspoloženju“.  Cijene KLISAB za Ghetaldus kolekcije kreću se od od 779 do 1.099,00 kn, ovisno od modelu. 

Pogledaj tko je sve došao podržati ovaj modni dvojac i napiši nam u komentarima što misliš o stylingu poznatih dama.

1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.