Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Povratnički trend

Mini suknje su opet u modi i izgledaju bolje nego ikad

Da mini suknje izgledaju bolje nego ikad, dokazuje i bogata high street ponuda: izdvojile smo neke od najljepših modela do 300 kuna

profimedia-0606878268.jpg
Foto: Profimedia

Naše modne preferencije dramatično su se promijenile tijekom posljednjih nekoliko godina. Papuče su zamijenile visoke potpetice, a trenirke su postale glavna zvijezda ormara. Ali sada se stvari napokon mijenjaju. Možda smo tek kratko u proljeću, ali već osjećamo kako nam se vraćaju apetiti za odjeću, sa stvarnom potrebom da nosimo nešto zbog čega se osjećamo osnaženo i, usudimo se reći, seksi. Tu nastupaju mini suknje.

Image
Vječni komad

Proljetni favorit: Najljepši mini, midi i maxi modeli traper suknji

Iako su midi i maxi modeli posljednjih godina vladali trgovinama i ulicama, mini suknje strpljivo su čekale da se vrate u centar pažnje. I evo ih - ponovno su u modi, a moramo priznati da izgledaju bolje nego ikad.

Ljudi često povezuju minice s ogoljenim trbuhom, odnosno niskim strukom s kraja 90-ih i početka 2000-ih koji su obožavale zvijezde poput Britney Spears i Paris Hilton. Ali ovaj mini komad prešao je dalek put i s obzirom na nedavne modne tjedne - sasvim sigurno je bio jedan od najotmjenijih i najpopularnijih komada na pistama za proljeće/ljeto 2022.

"Tijekom proteklih nekoliko godina, sve se vrtjelo oko midi haljine. Međutim, sve je veći fokus na ženski oblik, izreze i rubove", objašnjava stručnjakinja za stil Emma Spedding za Who What Wear. "Dizajneri kao što su Jacquemus, Miu Miu i Louis Vuitton imali su nekoliko minica u svojim kolekcijama, s mikro-suknjama u stilu 60-ih i mini slip haljinama."

Budi najbolja verzija sebe.

Influencerice su također prigrlile povratnički trend minica, noseći ih sa svime, od sakoa i čizama do koljena pa do sandala i običnih kratkih majici. A da mini suknje izgledaju bolje nego ikad, dokazuje i bogata high street ponuda. U nastavku smo izdvojile neke od najljepših modela do 300 kuna.

1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.