Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Za svačiji stil

Nova Mango kolekcija doziva bezbrižne ljetne dane – izdvojile smo 12 favorita

Svi komadi iz ove kolekcije su nosivi i istovremeno jako stylish pa će se s lakoćom uklopiti u svačiju garderobu

collage.jpg
Foto: Mango

Topli ljetni dani sve su nam bliže, a to znači da je sada pravi trenutak za osvježenje garderobe. Trendovi su ove sezone zaista raznoliki pa će svatko lako pronaći nešto za sebe. U kolekcijama popularnih brendova najviše se ističu jarke boje i razigrani uzorci, a na velika vrata su nam se vratili i trendovi iz 90-ih.

Image
Ljetni look

Ključne haljine sezone: Šarene i svijetlih boja savršeno idu za dnevne izlaske i ljetne zabave

Ako si u potrazi za novim odjevnim komadima za ljeto, obrati pažnju i na one vječne klasike koji su uvijek u trendu te ćeš ih moći nositi sezonama, u brojnim prigodama. Kad je riječ o komadima idealnima za tople ljetne dane, i ove sezone ponudom high street brendova dominiraju lepršavi i ugodni materijali te prozračne siluete.

Prekrasnu kolekciju za ljetne dane predstavio je i popularni high street brend Mango. U ovoj se tipičnoj ljetnoj kolekciji ističu lepršave boho i heklane haljine, komadi od lana te upečatljivi modni dodaci koji će začiniti svaki outfit. Svi komadi iz ove kolekcije su nosivi i istovremeno jako stylish pa će se s lakoćom uklopiti u svačiji stil. U njoj ćeš pronaći trendi modele za sve prigode, bilo da je riječ o odjeći za svakodnevno nošenje ili pak za večernje kombinacije.

Nas je Mangova kolekcija oduševila na prvi pogled, a neke od komada koji se nalaze na našoj wishlisti za ovo ljeto pogledaj u nastavku.

Foto: Instagram, Mango

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.