Shopping vodič

Malu crnu haljinu jednostavno volimo i ljeti,a ove su nam zapele za oko

Mala crna haljina je ključni komad svake garderobe i jedan od onih klasika s kojima je teško pogriješiti, a nosimo je i ovog ljeta

Tijekom vrućih i sparnih ljetnih dana teško je pronaći odjevne komade u kojima ćemo se istovremeno osjećati udobno i ženstveno, a upravo je haljina jedan od najprozračnijih komada za kojima rado posežemo u onim trenucima kada se temperature vani popnu iznad 30.

Ugodna i lepršava haljina sjajan je izbor jer je ženstvena, a tijekom ljeta je volimo nositi uvijek i svugdje. Haljine i ovog ljeta apsolutno dominiraju high street kolekcijama brendova, a izdvajaju se oni najprozračniji modeli od lana, pamuka i viskoze.

I dok su modeli u jarkim bojama ili pak začinjeni uzorcima dobar izbor za plažu, za svaki dan ili pak za posao idealan su izbor jednobojne haljine koje su dovoljne elegantne te lako nosive u svakoj situaciji. Kao ultimativni klasik, čak i tijekom ljeta, i ove se sezone ističe mala crna haljina.

Svestrana i upečatljiva, crna je haljina izbor s kojim nećeš pogriješiti, a možeš je nositi u svim prigodama. Elegantna je i efektna te se lako može začiniti modnim dodacima, a ovog ljeta crna haljina dolazi u zaista divnim modelima.

U ponudi popularnih high street brendova ovog se ljeta osobito ističu crne haljine s prorezima, modeli rustikalnog stila te one od popelina. S obzirom na to da je riječ o bezvremenskom klasiku, crna haljina je komad u koji se uvijek isplati investirati. Neke od najboljih modela iz aktualnih kolekcija donosimo u nastavku.

1/16
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.