Ljeto je i u detaljima

Modni dodaci s kojima ćete biti u trendu

Savršeni look ne jamči sama odjevna kombinacija, koliko god vrhunska bila, osjećaj za stil, kako se to zna reći, krije se u detaljima. A s njima ovoga ljeta zaista možete promijeniti izgled, biti drukčiji od drugih i zaslužiti pohvale za maštovitost i uspješan spoj odjeće i modnih dodataka. Ove sezone, kada se radi o detaljima, nezaobilazni su šeširi, marame, torbe, svakako sunčane naočale, remen, nakit.

Šeširi, trake, marame

Za izlazak na vruće gradske ulice svakako pripremite šešir, moderni, ljetni, ako ima i ukras na obodu ili maramu još bolje. Slamnati šeširi s velikim obodom prikladni su za plažu, štite od sunca, ali i jamče da s njima nećete proći nezapaženo.


Accessorize                      New Yorker                             Accessorize


Nekim ženama bolje stoje slamnati šeširi s kraćim obodom, a druge pak fenomenalno izgledaju s pravim kaubojskim šeširom na dugoj kosi. Šešire možete birati u raznim bojama i materijalima, znak su osobnosti i elegancije, svakako potražite model koji vam najbolje pristaje.


Accessorize


Ove sezone moderne su i trake za kosu.


 New Yorker                                         Accessorize                    


Osvrnete li se oko sebe, na gotovo svakoj drugoj djevojci primjetit ćete još jedan dominirajući modni dodatak;  maramu-šal, poželjno je da su šarene, veselih boja i što duže. 


Torbe, remeni...

Torba je nezaobilazan modni dodatak, ne samo ljeti. To je i najjednostavniji način da osvježite garderobu.


Lancel                                H&M                        New Yorker


Za ovu sezonu birajte torbu jarkih boja, to može biti žuta, crvena, no, ako vam je draža klasika, onda je svakako vaš izbor velika, bijela torba.


New Yorker                              H&M                           Accessorize


Lancel


Remen je modni dodatak koji pomaže da naglasite struk, te da vizualno izgledate mršavije.Ako vam je to cilj onda birajte remen u boji haljine i nosite ga na najužem dijelu struka. Ovoga ljeta nose se široki, lakirani remeni, mogu biti od kože, ili  zavezani poput marame. Klasičan kožni remen najbolje pristaje uz traperice. Tuniku možete osvježiti remenom koji ćete nositi niže, na bokovima, što također produljuje figuru.


Accessorize                       New Yorker                            Accessorize


Upadljiv nakit, efektni satovi

U trendu je velik, uočljiv naki. Najvažnije je da stvara dojam blještavila, sjaja, kako i priliči ljetu i razigranosti boja i dezena na nama i oko nas. To mogu biti široke narukvice, velike ogrlice s perlama, velike naušnice, ogromno prstenje.Uvijek lijepo izgleda i nakit od drveta. Od narukvica možete staviti nekoliko srebrnih,tankih ili jednu veću.


H&M  i  New Yorker


Satovi su postali pravi modni dodatak, bitan za sveukupni dojam. Ne samo da su dokaz statusa, ako se radi o skupim i iznimno vrijednim primjercima, nego su satovi danas poput nakita.


Tiffany


Što se tiče sunčanih naočala, ovoga su ljeta u trendu modeli s retro štihom. Nose se velike sunčane naočale zaobljenih okvira.


Versace


Moderne su i naočale s uzorkom, kao i „mačkaste „ naočale, bitno je samo da su naočale velike, možemo reći i prevelike jer takve su u trendu za ljeto 2011.

(M.G.)

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.