Budi najbolja verzija sebe.
Za trenutke opuštanja

Lepršavi modeli ljetnih pidžama idealni za tople dane

U kolekcijama high street brendova pronašle smo divne ljetne pidžame, a ističu se modeli od ugodnog lana, viskoze i pamuka

Iako nam se život lagano počeo vraćati u normalu nakon epidemije korona virusa, određeni modni trendovi i dalje su ovdje. Tako trenirke, loungewear setovi i lijepe pidžame i ovog ljeta dominiraju brojnim kolekcijama high street brendova.

Kada smo kod kuće, želimo da nam bude udobno, a početak ljetne sezone donio nam je neke nove modne favorite. Osim klasičnih loungewear komada, tu su i svestrane ljetne pidžame koje ćemo, osim za spavanje, vrlo rado nositi i tijekom slobodnih trenutaka i vikendima.

Budi najbolja verzija sebe.

Divne modele pidžama danas možeš pronaći u ponudi gotovo svakog brenda, a pojedini su modeli toliko neodoljivi da ćeš ih poželjeti nositi u svakom trenutku. Za tople ljetne dane najbolji izbor su kratke pidžame te modeli od laganih i prozračnih materijala poput lana, viskoze i pamuka.

Kolekcijama brendova ovog ljeta dominiraju lanene pidžame koje izgledaju zaista elegantno te savršeno mogu zamijeniti i tvoje omiljene loungewear setove, a za one dane (i noći) kada se poželiš osjećati zavodljivo i senzualno, tu su ženstveni modeli od satena.

U potrazi za najljepšim pidžamama u kojima ćemo provoditi lijene ljetne vikende i tople večeri, istražile smo ponudu naših omiljenih high street brendova. Pronašle smo zaista divne modele za svačiji ukus, a favorite izdvajamo u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: Instagram, H&M, Oysho, Reserved

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.