Ljetna igra Severine i Massa u Rovinju

U novoj kolekciji ljetne obuće iz Massa Severina je ovog puta zasjenila ljepote Rovinja

Sezona ljetne obuće može početi! U atmosferi suncem okupanog mediteranskog dragulja, grada Rovinja, Severina je fascinirala izborom ljetne obuće za novu kampanju Massa. Prirodne ljepote romantičnog i tajanstvenog Rovinja poslužile su kao idealna kulisa za najavu nove kolekcije vodećih brandova obuće iz Massa.

U nekoliko različitih stajlinga, od klasične elegancije, sportskog »chic« stila, pa sve do strasnih i drskih modnih kombinacija, Severina je najavila još jedno vruće ljeto, a svojom elegancijom i seksipilom uspjela je zasjeniti i ljepote Rovinja.Za njen izgled bila je zadužena ekipa profesionalaca – fotografiju potpisuje Jelena Balić, za šminku je bila zadužena Dajana Pajkić, modni stajling je odabrao Petar Trbović, a frizuru je osmislio Martin Posavec.

Odjevena u prozračne ljetne materijale i najnovije modele cipela iz aktualne sezone Severina fascinira izborom i  poziva na uživanje u dugim ljetnim danima i toplim noćima u kvalitetnoj, udobnoj i modernoj obući iz Massa.
Severinin izbor obuće iz oglasne kampanje, kao i ostali široki i raznoliki izbor modnih marki obuće iz nove Mass kolekcije za ljeto 2017. nalazi se već na policama svih Mass trgovina. Više fotografija nove modne kolekcije možete pogledati i na Internet stranici www.mass-shoes.com.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.