Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Nova hit boja

Limoncello - moderna nijansa žute koju ćemo viđati posvuda ovog proljeća

Nije novost da s dolaskom proljeća nosimo vesele boje, a jedna će boja ovog proljeća biti popularnija od drugih. Riječ je o limoncello žutoj, a već smo pronašle nekoliko trendi high street komada u ovoj boji

zuta-boja.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Prema godišnjem modnom izvješću platforme za internetsku kupovinu Lyst, Barbiecore ružičasta je bila najveći trend prošle godine. Nešto prigušenija nijansa ružičaste, ona Viva Magenta, najavljena je kao Pantoneova boja godine za 2023., no ako pogledamo trendseterice i modne piste, ove godine nećemo viđati samo ružičaste nijanse - sve veća popularnost predviđa se žutoj boji, odnosno nježnoj nijansi nazvanoj po omiljenom piću - limoncello.

Image
Više nisu trendi

Modni stručnjaci otkrili 10 komada koje u 2023. trebamo izbaciti iz garderobe

Nije nikakva novost da ćemo dolaskom proljeća poželjeti dobrodošlicu citrusnim nijansama u našim odjevnim kombinacijama, a žuta boja posebno nam se sviđa jer nas podsjeća na sunce i na neke ljepše dane. A osim za maksimaliste, koji jedva čekaju povratak trendi jarkih nijansi, ova je boja idealna i za minimaliste i lijepo se može ukomponirati u svaki outfit.

Osim trendi hlača, sakoa, haljina i košulja u ovoj prekrasnoj boji, ako želiš dodati dašak boje svom neutralnom looku, uvijek se možeš odlučiti za žute cipele, remen ili pak torbicu koja će cijeli outfit podići na novu razinu. Limoncello žuta nevjerojatno je svestrana boja i sigurno će se uklopiti u svačiji ormar i u svačiji stil, a obožavaju ju i trendseterice i influencerice.

Iako do proljeća još ima vremena, u high street ponudi već možemo pronaći komade u ovoj boji kojoj se predviđa velika popularnost, ali i u svim ostalim nijansama žute, a u nastavku smo izdvojile komade već od 7 eura.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.