Lepršave haljine u zemljanim bojama sve su što trebamo za jesen

Tražiš univerzalan, a stylish odjevni komad koji ćeš moći nositi od jutra do večeri tijekom jesenskih mjeseci? S ovim haljinama ne možeš pogriješiti

Kako se jesen približava, počinjemo ponovno nositi komade u neutralnim zemljanim nijansama, kao i zagasite tonove crvene, zelene i boje karamele. Od toplih pulovera pa sve do šalova, topli jesenski kolorit polako, ali sigurno počinje vladati svim našim omiljenim odjevnim komadima i modnim dodacima. 

Ove godine su nam high street trgovine ponudile obilje lijepih komada idealnih za prve hladne dane, a nama su posebno za oko zapele lepršave midi i mini haljine u bojama suhog lišća. Od boje crvenog vina pa sve do bakrene, haljine iz high street ponude već vidimo na sebi dok šećemo gradom ili idemo na jesenske evente. 


via Giphy


Udobne, prozračne, a stylish, lepršave haljine idealan su komad koji se može kombinirati s tenisicama, gležnjačama ili pak visokim čizmama, a jednako dobro izgledaju i s kožnim ili traper jaknama. Dale smo si truda te smo provjerile ponudu omiljenih nam high street brendova te smo izdvojile naše favorite među bogatom ponudom. 

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.