Budi najbolja verzija sebe.
Ljeto još nije gotvo

Još nije kasno za naći idealni kupaći kostim na sniženju

Vrijeme rasprodaja uvijek nas razveseli jer po povoljnim cijenama možemo kupiti neke omiljene komade, a to su svakako kupaći kostimi. Bilo da si jedna od onih koja ima samo dva kupaća (jer znaš koliko je važno preodjenuti se) ili ona koja ih ima 20-tak, povoljnije cijene nas uvijek razvesele

Ljeto je već na vrhuncu, temperature sve češće dolaze do broja 40, pa često tražimo osvježenje na rijekama, moru ili bazenima. Naravno da se i tada želimo osjećati lijepo i stylish, a kako je i dobro uvijek imati nekoliko kupaćih kostima provjerile smo što se sve nudi na rasprodajama.

Posljednjih godina ne možemo zamisliti ljeto bez jednodijelnih kupaćih kostima pa je velika ponuda takvih modela u dućanima. Mogu se pronaći zanimljivi modeli s različitim uzorcima, ali i jednobojni koji na sebi imaju neki poseban izrez. Uglavnom teško je izabrati koji kupaći kostimi su najbolji.

Budi najbolja verzija sebe.

Naravno, i dalje je velika ponuda dvodijelnih badića za sve žene koje uživaju u takvim modelima. Mi smo pronašle različite modele, a najveću ponudu na sniženjima imaju H&M i Sinsay. Što se sve nudi provjeri u nastavku jer sada je pravo vrijeme za kupovinu još jednog komada.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.