Budi najbolja verzija sebe.
Upečatljivi high street modeli

Opet se nose kratki kombinezoni, a ovi high street modeli su nas osvojili

Upravo su kratki kombinezoni super izbor za vruće ljetne dane, a možeš ih nositi kao dio dnevnih ili večernjih kombinacija. Trendi modele pronašle smo u ponudi high street brendova

Ljetna sezona donijela nam je zaista mnoštvo zanimljivih modnih trendova i noviteta, a u fokusu svake kolekcije našli su se trendi komadi koji donose spoj elegancije i praktičnosti. Kada temperature vani dosegnu svoj vrhunac, svi smo u potrazi za komadima u kojima nam neće biti vruće te u kojima ćemo se u svakoj prilici osjećati ugodno.

Kao idealan izbor za najtoplije ljetne dane i ove su se sezone istaknuli kratki kombinezoni koji, osim što su praktični, također i izgledaju jako trendi i upečatljivo. Odličan su izbor za ležerne prigode, za svakodnevne gradske kombinacije ili za more, a rado ćeš ih nositi i kao dio svojih ugodnih kućnih outfita.

Budi najbolja verzija sebe.

U ponudi brendova ističu se razni krojevi, od onih jednostavnih modela idealnih za svaki dan pa do nekih elegantnijih kombinezona koje ćeš moći nositi i kao dio večernjih kombinacija.  S obzirom na to da su uvijek trendi, uvijek je u ormaru dobro imati nekoliko različitih modela.

Istražile smo što se nudi u kolekcijama naših omiljenih high street brendova, a neke od najljepših kratkih kombinezona za sve prigode ovog ljeta donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, H&M, Pull and Bear, Zara

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.