Budi najbolja verzija sebe.
Ili ih voliš - ili ih mrziš

Klompe će se ove jeseni nositi posvuda, a Zara ih je i 'podlakavila'

Krzno, zakovice i ukrasne kopče glavni su aduti Zarinih klompi, a cijene se kreću od 299 pa sve do ne tako pristupačnih 899 kuna. Bi li ih nosila?

Bez obzira voliš li ih ili mrziš - klompe su cipele koje će sve ljubiteljice mode nositi ove jeseni. Klompe koje su nastale u Europi još početkom 1300-ih, u početku su se nosile za različite stilove plesa, a nosili su ih uglavnom oni koje je društvo u to vrijeme smatralo "nižom klasom".

Međutim, tijekom posljednjih nekoliko stoljeća, a zasigurno i do sada, klompe su postale sastavni dio mnogih ormara zbog svoje lakoće, dugovječnosti i sveopće neobičnosti.

Iako ih mnogi i dalje nazivaju 'ružnim' cipelama, prioriteti su u mnogočemu promijenili u posljednjih godinu i pol, a udobnost je nadmašila estetiku na mnogim područjima. Uostalom, posljednjih sezona, upravo ti 'ružni' komadi odjeće i obuće postaju glavni trendovi. Ista stvar dogodila se s klompama, a posebno modelima iz nove kolekcije popularnog španjolskog high street brenda.

Budi najbolja verzija sebe.

Nakon krznenih klompi s kravljim uzorkom, Zara je predstavila još nekoliko modela ovih glomaznih cipela. Krzno, zakovice i ukrasne kopče i dalje su glavni aduti njihovih klompi, a cijene se kreću od 299 pa sve do ne tako pristupačnih 899 kuna. Vrijede li toliko, provjeri u nastavku.

1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.