Budi najbolja verzija sebe.
Komadi bez kojih ne možemo

Jesenski 'must have' komadi iz Zare koje želimo

I ove jeseni u Zari možeš pronaći moderne i stylish odjevne predmete koji su obavezna investicija - ovo su naši favoriti

Svake se jeseni iznova veselimo svemu što ona nosi, posebno kada je u pitanju jesenska moda - s veseljem iščekujemo prve pulovere, jakne, kapute i čizmice, te ljetnu garderobu jedva čekamo zamijeniti onom jesenskom.

To znači i da se svake jeseni volimo počastiti nekim novim odjevnim predmetom i u svoj ormar uvrstiti nekoliko novih stylish komada koji će se savršeno uklopiti u svaki jesenski outfit. A takve komade uvijek pronađemo u Zari, koja iz sezone u sezonu predstavlja nove kolekcije prepune komada koji su pravi 'must have' za svaku trendsetericu.

Budi najbolja verzija sebe.

A kada je riječ o komadima koji su obavezna investicija za ovu jesen, na našem ćeš popisu pronaći neke klasike, kao što su gležnjače, crna torbica, blejzer i traperice, ali i komade bez kojih ne bismo mogli ni zamisliti jesen, poput pletenih pulovera, kaputa i jakni. Sve smo to pronašle u aktualnoj ponudi Zare, a ove komade moraš uvrstiti u svoj jesenski ormar.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.