Budi najbolja verzija sebe.
Svi tonovi karamele

Mango komadi u 'it' boji jeseni - sve nijanse konjaka

Tople nijanse smeđe boje idealne su za jesenske outfite, a ove godine dominiraju konjak i karamel smeđa

Jesen obično povezujemo s crvenim, zlatnim, žutim i smeđim tonovima otpalog lišća, a uz dašak smaragdno zelene ili boje vina, svaki jesenski outfit takvog kolorita doista postaje prekrasan. Ove su godine jesenske kolekcije posvećene upravo dubokim, zagasitim zemljanim nijansama, a među njima dominiraju konjak, karamel smeđa i bež nijanse.

Smeđa boja, koja je inače toliko omražena, zapravo ima širok spektar podtonova i nijansi, od zagasite konjak nijanse koja baca na boju hrđe, pa sve do lagane karamel boje koja koketira s tim da prijeđe u zlatnu. Tu su još i deva i pijesak tonovi koji se sjajno slažu sa svim drugim bojama, a ti samo moraš odabrati onaj jesenski kolorit koji ti se najviše dopada.

Budi najbolja verzija sebe.

Odlučile smo provjeriti Mangop ponudu komada u ovim tonovima te smo pronašle predivan izbor modnih dodataka, torbica i cipela, pa sve do haljina i oversized stylish kaputa. Mango ima sve što ti može biti potrebno za dugu, toplu i udobnu jesen pred nama, a naše favorite iz nove kolekcije pronađi u nastavku.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.