Za besprijekoran styling

Narančaste haljine savršeno će naglasiti preplanuli ten

Ljeti se obožavamo poigravati sa žarkim bojama. Tako je ove sezone hit narančasta boja u svim tonovima - od brončane do zlatno žute. Pronašle smo 10 modela haljina s narančastog spektra koje će na svakoj preplanuloj dami izgledati fantastično

Narančasta boja je boja pozitive, sreće i veselja, a tradicionalno ju se u mnogim kulturama povezuje sa slavljima. Nas narančasta prvenstveno asocira na tople tonove citrusa ili pak sunčevu svjetlost, a sada su sve nijanse narančaste pokorile i naše ormare. Naime, ove je sezone narančasta hit boja ljeta. Ona prekrasno naglašava tamniju, preplanuli ten osunčan na moru, a isto tako svojom živošću podići će baš svaki outfit.

Zbog toga smo se mi odlučile izdvojiti 10 predivnih haljina iz Asosove aktualne ponude, a koje dolaze u nijansama bakra, hrđe, sunca ili pak zlata. Svima im je zajedničko to da su jako zanimljive i upečatljive, pa vjerujemo kako će se svidjeti i mnogim fashionisticama. U nastavku pronađi naših 10 favorita među brojnim Asosovim narančastim haljinama te se inspiriraj za šoping prije odlaska na godišnji odmor.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.