Istražile smo koji su to 'ružni' trendovi kojima ne možemo odoljeti

Iako zvuči kontradiktorno, ponekad nam je neka krpica ili modni dodatak toliko ružan da ga jednostavno obožavamo

Pojmovi 'lijepo' i 'ružno' vrlo su subjektivni i ovise o ukusu pojedinca, no postoje neke krpice i modni dodaci koji su univerzalno smatrani ružnima. No iako su većini društva ružne, i dalje su vrlo popularne i mnogi ih nose, čak i oni kojima se ne sviđaju.


Najbolji primjer za to su Uggsice, čizme koje su toliko udobne i mekane, a većini ljudi vrlo odbojne. Unatoč tome što nam nisu lijepe kao neke elegantne crne gležnjače, Uggsice su statement komad koji se svakako ističe i iako nije baš najljepši, može u potpunosti zaokružiti dobar outfit. 


Ako su ti modne kombinacije koje svakodnevno nosiš pomalo dosadile i u potrazi si za nekim detaljem koji će ih osvježiti i dodati im moderan štih, ove kontroverzne krpice i dodaci zasigurno će ti pomoći. Slavni dizajneri i stilisti često kombiniraju ove komade kako bi stvorili unikatne outfite, a tajna kako primjerice glomazne tenisice ili bucket šešir učiniti manje ružnim i više trendi je u tome kako ih kombiniramo, ali i nosimo.

Dok stav s kojim koračaš u takvim tenisicama ovisi o tebi, postoje neki univerzalni savjeti kako ih stilizirati. Istražile smo kako takve naizgled ružne komade spojiti u trendi i stylish outfit koji je vrijedan divljenja. 

1/7
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.