Imamo 15 high street favorita u koje se isplati uložiti ove sezone

High street moda se opasno približava standardu kvalitete dizajnerskih krpica, a ovi odlični komadi to i potvrđuju

Pravim šopingholičarkama nema ništa draže nego uhvatiti neku dobru i kvalitetnu krpicu na sniženju, no neke se must have stvari jednostavno trebaju kupiti bile one na sniženju ili ne. Takve komade obično nalazimo među dizajnerskim kolekcijama, ali u posljednje vrijeme sve više u high street ponudi. 


Dok na dizajnerske krpice obično gledamo kao na jako kvalitetne i dugotrajne, one iz high street mode odlikuju fraze poput 'brza moda' i 'prolaznost trendova'. Takav pristup proizvodnji odjeće tjera nas da kupujemo više nešto nekvalitetnije odjeće, u suprotnosti od održivijeg načina kupovanja nešto skupljih krpica po višim cijenama. 


U duhu zaštite prirode, ali i povećanja kvalitete, high street ponuda nudi sve više kvalitetnih staple komada koji su nešto skuplji cjenovno, ali će nam zato trajati nekoliko sezona. Također se obično radi o bezvremenskim krpicama i cipelama koje nikada ne izlaze iz mode pa tako ne mogu zastarjeti kada dođe nova sezonska kolekcija. 

Pronašle smo nekoliko takvih komada koje svaka od nas treba imati u ormaru. Fokusirale smo se na ponudu H&M-a i njegovih sestrinskih brendova & Other Stories i Arket jer imaju mnogo upravo takvih krpica i cipela napravljenih od kvalitetnih materijala. 

1/16
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.