Hrvatski dizajn na crvenom tepihu Oscara: Koja je dama odlučila odjenuti haljinu s potpisom naše Matije Vuice?

Hrvatska dizajnerica može se pohvaliti posebnim uspjehom - njezina je haljina završila na svečanom crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara

Hrvatska modna dizajnerica Matija Vuica u elitnom je društvu na afterpartyju Oscara 2020. održala modnu reviju i svoje kreacije predstavila nekima od najvećih holivudskih zvijezda današnjice. Veliki uspjeh naše kreatorice dodatno je naglašen činjenicom da je jedna poznata dama odlučila baš njezinu haljinu prošetati oskarovskim crvenim tepihom i na taj način promovirati hrvatski dizajn.


Radi se o Mayi Ford, djevojci poznatog američkog profesionalnog košarkaša Mette World Peacea, koja se pojavila u crvenoj asmietričnoj toaleti s apliciranim cvijećem. Istu tu haljinu prošle je godine Viktorija Rađa odjenula za jedan hrvatski event, a na samom kraju godine smo haljinu vidjeli i na Mili Horvat. 


Vuica se na svom Instagram profiulu pohvalila s prilikom koja joj se ukazala, a podijelila je i video manekenke odjevene u jednu od luksuznih kreacije koje je predstavila u Los Angelesu. 

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.