Budi najbolja verzija sebe.
Začinit će svaku kombinaciju

Hlače s uzorcima nosit će se još dugo, evo 12 super modela

Hlače s upečatljivim uzorcima unijet će dozu razigranosti u tmurne jesenske dane

Među ključnim odjevnim komadima bez kojih su naše svakodnevne kombinacije nezamislive, bez obzira na godišnje doba, nalaze se svestrane hlače. Prvi hladniji dani natjerat će nas da iz ormara izvadimo neke toplije odjevne komade, dok će slojevito odijevanje postati prioritet.

Prve jesenske kolekcije već su stigle u ponudu high street brendova, a od hlača se najviše ističu široki modeli te oni s uzorcima. Iako su šarene hlače sinonim za ljeto, njihova će se popularnost nastaviti i tijekom prvih dana jeseni.

Budi najbolja verzija sebe.

Za nadolazeću jesenske dane najviše se ističe karirani uzorak, a ove sezone je vrlo popularan i retro print koji u kombinaciji s hlačama zvonolikog kroja izgleda uistinu upečatljivo.

Šarene hlače unijet će dozu razigranosti i vedrine u tmurne jesenske dane, a možeš ih nositi u svakoj prigodi. Osvježit će svaki look, a najbolje ih je kombinirati s jednobojnim majicama, košuljama ili vestama. Odlično će izgledati uz tenisice, kao i uz mokasinke bez kojih su naše kombinacije tijekom jeseni nezamislive.

Istražile smo jesenske kolekcije naših omiljenih high street brendova, a neke od najboljih modela hlača s uzorcima donosimo u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Pull and Bear, Zara

1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.