Gležnjače na petu su 'must-have' sezone. Pronašle smo udobne modele

Od klasičnih chelsea modela pa do svestranih čizmica od antilopa, gležnjače na petu i ove su jeseni vrlo privlačne, a začiniti će svaku kombinaciju

Stiglo nam je hladnije vrijeme zbog čega smo ovih dana morale posegnuti i za malo toplijom odjećom, ali i obućom. Jesenske su kombinacije nezamislive bez dobrog para gležnjača, a one su i ove sezone zavladale kolekcijama mnogih high street brendova.


I dok ćemo one najtoplije modele i visoke čizme nositi u zimskim danima, tijekom ovog jesenskog perioda, kroz koji se izmjenjuju sunčani i kišni dani, volimo nositi malo elegantnije modele gležnjača na petu koje će u svaki unijeti dozu ženstvenosti.


Od klasičnih modela pa do svestranih čizmica od antilopa, gležnjače na petu i ove su jeseni vrlo privlačne, a začinit će svaku kombinaciju. U ponudi brendova pronaći ćeš one udobne modele s četvrtastom, odnosno tzv. potpeticom koje ćeš moći nositi svakodnevno pa i na posao, a čizmice s tankom peticom savršen su izbor za izlaske i neke svečanije trenutke.  

I ove se jeseni ističu omiljeni i pomalo minimalistički modeli u crnoj boji koji su zbog svoje jednostavnosti i lakoće kombiniranja često izbor mnogih žena, no ne možeš pogriješiti niti sa šarmantnim gležnjačama od smeđeg antilopa koje će u svaki outfit unijeti dozu romantike i boemskog štiha.


U nastavku smo izdvojile 20 odličnih modela gležnjača na petu koje će savršeno upopuniti sve tvoje kombinacije ove jeseni i zimeFoto: Instagram, H&M, Mango, Mohito, Reserved, Stradivarius

1/21
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.