Trendi kockice

Gingham uzorak: 11 modela neodoljivih haljina za proljeće

Službeno je: gingham uzorak ultimativni je proljetni trend, a mi ga nosimo na omiljenim haljinama, stoga smo izdvojile najljepše mini, midi i maxi modele

Miris proljeća je u zraku, a kad je u pitanju moda, ništa ne odzvanja duhom dugog toplog dana baš kao gingham uzorak, a mi ga ove sezone nosimo na haljinama.

Bez obzira sviđa li ti se više stil iz Male kuće u preriji ili onaj Michelle Dockery u seriji Godless, gingham je sinonim za snažne žene, barem u okviru divljeg zapada, gdje je ovaj uzorak broj jedan izbor za neustrašivu, slobodnu ženu, a za nas koje smo većinu prošle godine provele kod kuće, predstavlja svojevrsni stav za kojim žudimo više nego ikad.

No istinska ljepota ginghama leži u njegovoj bezvremenskoj privlačnosti, jer ovaj uzorak nije nikakav novitet. Otkako ga je Dorothy nosila u Čarobnjaku iz Oza, haljina s gingham uzorkom se više puta vraćala tijekom proljetnih i ljetnih sezona, što je, uostalom, čini savršenim stilom za investiranje i nošenje godinama koje tek dolaze.

Jesi li spremna dodati ovu ultimativnu proljetnu haljinu u svoj ormar? Pronašle smo 11 neodoljivih modela u mini, midi i maxi verziji, stoga ih provjeri u nastavku.

1/12
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.