Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Svjetska modna metropola

Eklektični stil s ulica New Yorka: Kako ga iskopirati za manje?

New York godinama slovi kao modna prijestolnica, pa ne čudi da su i stanovnice 'grada koji nikada ne spava' poznate po svom modnom izričaju

profimedia-0469836042.jpg
Foto: Profimedia.hr

New York, London i Pariz svjetske metropole, ali i modne prijestolnice u kojima se prikazuju najljepše revije na svijetu, a njihovi tjedni mode prava su poslastica. No, osim što su poznati po visokoj modi, ovi gradovi imaju i vrlo prepoznatljiv street style. Parižanke su poznate po jednostavnim kombinacijama i romantičnom chicu, London voli otkačenost i kombiniranje različitog, a New York voli eklektičnost u kombinaciji s praktičnošću. Žene koje žive u tako velikom i užurbanom gradu znaju da moraju misliti i na udobnost.

Njujorčanke se igraju i modno su autentične, a sve to mogu napraviti i u ravnim cipelama. Ne boje se boja i šarenila, sjetimo se samo dnevnih kombinacija Sarah Jessice Parker koje smo gledali proteklih mjeseci. Ipak kao i u svakom stilu postoje osnovni komadi koji su baza. U nastavku pogledaj koji komadi se nalaze u ormarima ovih žena, ali i što se može pronaći u našim high street brendovima.

Dugački kaput

Dugački kaput je dobar prijatelji. Stilski se može uklopiti u različite outfite, a može biti od različitih materijala i naravno u bojama. Klasik bez kojeg ne možemo.

Zara, oversized kaput, 899 kn

shimmer fallback

Zara, kaput s pepita uzorkom, 229 kn

shimmer fallback

Zara, kaput od imitacije antilop kože, 229 kn

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.