Budi najbolja verzija sebe.

Dodaj malo boje: Sjajni modeli bundica od umjetnog krzna u boji

U pojedinim su se kolekcijama istaknule tople bunde u bojama koje možda nisu za svakoga, ali će bez imalo sumnje začiniti svaki jesenski odnosno zimski oufit

Stižu nam sve hladniji pa ćemo češće posezati za malo toplijim komadima kao što su svestrano pletivo, vuneni kaputi i elegantne bunde.

Mekane bunde i tzv. teddy kaputi od umjetnog krzna popularni su već nekoliko sezona, a i ove su jeseni u ponudu brendova stigli zaista odlični modeli. Iako prevladavaju neutralni tonovi u crnoj, smeđoj i bež boji, u pojedinim su se kolekcijama istaknule i tople bunde u bojama koje možda nisu za svakoga, ali će bez imalo sumnje začiniti svaki jesenski odnosno zimski oufit.  


Bunde od mekanog krzna savršen su izbor za hladnije dane jer su vrlo tople, a istovremeno i jako stylish. Obožavaju ih nositi i brojne trendseterice u svim svojim kombinacijama, a kad je riječ o modelima u boji, ove ćeš sezone u kolekcijama brendova pronaći jarke boje, ali i bunde u nježnim pastelnim tonovima. Savršeno se kombiniraju uz klasične crne traperice i visoke čizme ili pak gležnjače, ali i uz haljine midi duljine.

Budi najbolja verzija sebe.


Ako si dovoljno hrabra, odaberi bundu u jarko plavoj, ružičastoj ili pak žutoj boji i zasigurno nećeš proći nezapaženo. Najpopularniji su modeli predimenzioniranog kroja, a upravo ćeš takve bunde pronaći i u najnovijim high street kolekcijama. Deset odličnih modela iz aktualne ponude brendova izdvojile smo u nastavku.

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Reserved, Zara

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.