Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Bezvremenski modeli

Od svih dizajnerskih cipela - u ovih 8 vječnih modela vrijedi uložiti

Ako već neko vrijeme razmišljaš o ulaganju u dizajnerske cipele i želiš biti sigurna da će stil koji odabereš izdržati test vremena, kao i poboljšati tvoje outfite - provjeri neke od najljepših dizajnerskih cipela za koje vrijedi dati i koju kunu više

profimedia-0508744400.jpg
Foto: Profimedia

Ah, cipele. Ne možemo, a da ih ne volimo. I koliko god uživale u cipelama pristupačnih high street brendova, kada je riječ o obući - gotovo ništa se ne može mjeriti s uzbuđenjem zbog raspakiravanja i nošenja prekrasno izrađenog dizajnerskog para cipela.

Image
Ne možemo bez njih

Bezvremenski klasici: Cipele koje bi uvijek trebala imati u ormaru

A budući da su cipele jedan od onih predmeta koji stvarno mogu popraviti svaku odjevnu kombinaciju, pretvarajući je iz obične u spektakularnu u samo nekoliko sekundi, i zato što svoje omiljene parove često nosimo iznova i iznova, mišljenja smo da se tu i tamo itekako vrijedi (i isplati) uložiti u dizajnerske cipele u koje si se zaljubila na prvi pogled.

Naravno, sve je u pronalaženju savršenog para za sebe kako bi iz njih izvukla maksimum. Od stila i bezvremenskog faktora pa sve do sreće. Jer cipele su nedvojbeno nešto što donosi sreću u naše ormare, bilo da se radi o klasičnim čizama ili odvažnim potpeticama.

Dakle, ako već neko vrijeme razmišljaš o ulaganju u dizajnerske cipele i želiš biti sigurna da će stil koji odabereš izdržati test vremena, kao i poboljšati tvoje outfite, u nastavku provjeri neke od najljepših dizajnerskih cipela za koje vrijedi dati i koju kunu više.

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.