Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Crne traperice su klasik kojeg i ove jeseni trebaš imati u ormaru

S dolaskom hladnijih dana traperice postaju naš omiljeni odjevni komad, a volimo ih zbog njihove jednostavnosti i lakoće kombiniranja s ostatkom outfita

Crne traperice su klasik kojeg i ove jeseni trebaš imati u ormaru

Iako nam je nova sezona donijela mnoštvo uzbudljivih trendova, dobru garderobu uvijek čine oni komadi i obožavani klasici koji se mogu kombinirati na razne načine i nosivi su sezonama.

Uz bež baloner, karirani blejzer i crne gležnjače, i ove su se jeseni kao jedan od ultimativnih modnih favorita istaknule svestrane traperice bez kojih bi naše svakodnevne kombinacije bile nezamislive.


S dolaskom hladnijih dana traperice postaju naš omiljeni odjevni komad, a volimo ih zbog njihove jednostavnosti i lakoće kombiniranja s ostatkom outfita. I dok su plave traperice klasik, ove se jeseni osobito istaknuo crni jeans koji je malo elegantniji i suptilniji pa je odličan izbor čak i kao dio nekih formalnijih outfita.


Crne traperice odlično se kombiniraju s blejzerima, bluzama i pletivom i baš u svakoj kombinaciji izgledaju odlično. U ponudi high street brendova pronaći ćeš zaista odlične modele koji laskaju baš svakoj figuri, a najpopularnije su one s visokim strukom te širokim nogavicama. Tu su i klasične traperice ravnog kroja koje su uvijek dobar izbor.

Želiš li izgraditi capsule garderobu, crne traperice svakako su 'must-have' komad i u njih se isplati investirati jer ćeš ih moći nositi sezonama, kroz sva godišnja doba.  Neke od najljepših modela crnih traperica iz aktualne ponude donosimo u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Stradivarius

1/21
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.