Budi najbolja verzija sebe.
15 trendi modela

Top high street modeli čizama za jesenske kombinacije

Čizme su i ove jeseni najpoželjniji modni dodatak, a upečatljive modele za sve prigode pronašle smo u ponudi naših omilljenih brendova

Dolazak prvih jesenskih dana obilježile su omiljene jesenske kombinacije koji nisu potpune bez upečatljivih gležnjača i čizama. High street brendovi u svojim su nam jesenskim kolekcijama predstavili brojne trendi i upečatljive modele koji će začiniti baš svaki jesenski look.

Tijekom jesenske sezone, čizme i gležnjače su pravi modni klasik i najpoželjniji modni dodatak za jesenske dane pa ćemo ih rado nositi u svim prigodama, bilo da je riječ o svakodnevnim kombinacijama ili pak nekim svečanijim trenucima.

Budi najbolja verzija sebe.

Ove jeseni trendovi su uistinu raznoliki pa ćeš sigurno pronaći modele koji će ti se savršeno uklopiti u jesensku garderobu. U ponudi brendova ističu se jednostavni i minimalistički modeli čizama do koljena, a nastavlja se i popularnost čizmica u bajkerskom stilu koje plijene pažnju svojim debelim i upečatljivim potplatom.  Jako će trendi biti i svestrane čizme na vezanje u grunge stilu koje će u svaku tvoju kombinaciju unijeti dozu opuštenog karaktera. Osim klasičnih crnih, ove ćemo jeseni i zime nositi i čizme u drugim neutralnim nijansama, poput smeđe i prljavo bijele boje.

 Svi ti modeli čizama sjajno će izgledati uz traperice, ali i uz romantične haljine i suknje. Bez obzira na to koji model čizama ove jeseni odabrala, sigurno će podići sve tvoje kombinacije u jesenskim danima koji su pred nama. Neke od naših favorita iz aktualnih high street kolekcija donosimo u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: Instagram, Mango, Mohito, Pull and Bear, Zara

1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.