Neka proljeće dođe i u tvoj ormar

Četiri boje koje se u Zaru vraćaju na velika vrata ovog proljeća

Od jarko ružičaste i bež pa sve do narančastih i zelenih nijansi, ove će boje dominirati ponudom popularnog high street brenda

Proljeće je vrijeme kada u prvi plan stavljamo vesele komade, nakon što smo mjesece proveli u odjeći tamnih, sivih i neutralnih tonova. Dolaskom prvih zraka sunca, svi gravitiramo prema živahnijim nijansama koje će proljeće dovesti i u naše ormare, a neke od tih boja ovog se proljeća posebno ističu.

Jedna od njih je ružičasta, jer u gotovo svim proljetnim kolekcijama high street brendova možemo pronaći komade u boji fuksije i u jarko ružičastim nijansama. Jedan od tih brendova je i Zara koja, osim ružičaste, svojom ponudom podupire i ostale boje koje će ovog proljeća biti hit - od narančaste koja je idealna za kasno proljeće i rano ljeto pa sve do smaragdno zelene i boje limete.

A za one koji su malo manje avanturistički raspoloženi, postoji mnoštvo prekrasnih komada u bež boji, koja je jednako uzbudljiva kao i ove ranije spomenute boje. Zarom će ovog proljeća dominirati ove četiri boje, a mi smo izdvojile nekoliko neodoljivih komada.

1/5
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.