Budi najbolja verzija sebe.

Briga za okoliš je uvijek in: Zaboravi na plastiku, a ove staklene i metalne bočice za vodu uljepšat će ti dan

Zamijeni plastičnu bocu za vodu nekom od ovih trendi boca i ostani hidrirana u svakom trenutku

Zaštita prirode više nije pitanje izbora. Sve smo postale svjesne da je način života koji smo vodile neodrživ i da je sve veći problem jednokratne plastike postao prevelik da bi ga ignorirali. Jednokratne plastične boce, vrećice i ostala ambalaža polako se zamjenjuje ekološki održivim varijantama, ali prije nego se potpuno uklone s polica, plastične boce možeš zamijeniti i sama. 

Želiš biti savjesna i reciklirati otpad, no ne znaš što pojedini simbol na pakiraju znači? Upoznaj se s najčešćim oznakama


Staklene i metalne boce za vodu u posljednjih su nekoliko godina doživjele pravu renesansu i prerasle iz pomalo dosadnih jednobojnih posuda u prave modne dodatke. Također je napredovala i tehnologija pa tako na tržištu možemo pronaći boce koje zadržavaju tvoj napitak hladnim do čak 24 sata ili one koje te pametno podsjećaju da trebaš piti više vode. 

Budi najbolja verzija sebe.Redovita hidratacija ključna je za tvoje zdravlje. Kada piješ dovoljno vode, zahvalno će ti biti cijelo tijelo. Ubrzat ćeš probavu, održati bubrege zdravima, rad mozga na optimalnoj razini, a pozitivan utjecaj vidjet ćeš i na svojoj koži i kosi. Zato si pokloni jednu od boca na ovom popisu, a pozitivne učinke će, baš kao i ti, osjetiti i okoliš.

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.