Budi najbolja verzija sebe.
Hit boja sezone

Nosi se boja zelene jabuke - ovo su top komadi iz ponude

U moru fluorescentnih ružičastih, plavih i narančastih boja, jedna boja vladala je na posljednjem tjednu mode u Kopenhagenu, a riječ je o bogatoj boji zelene jabuke

Kad su u pitanju boje u modi, obično se daje prednost neutralnim nijansama koje su neizostavni dio svakog stila. No, zahvaljujući uličnom stilu koji je uljepšao nedavni Kopenhagenski tjedan mode, na modnom je horizontu nova nijansa koja je zrelija i sočnija od svega dosad: boja zelene jabuke.

Nakon modnog tjedna u glavnom danskom gradu, potraga za zelenom odjećom porasla je za 26 posto, prema globalnoj modnoj platformi Lyst, što nije iznenađujuće s obzirom na nijansu za koju se kaže da predstavlja dobrobit i sklad, sveprisutnost u kolekcije za proljeće/ljeto 2021. Za Daniela Leeja iz Bottega Venete, boja zelene jabuke predložena je kao 'Bottega Green' u obliku cipela, torbi i haljina.

Budi najbolja verzija sebe.

Dan nakon revije brenda, koja se održala u londonskom Sadler's Wells Theatreu, Hailey Bieber je na Instagramu objavila dva zelena komada iz kolekcije s natpisom 'ja u zelenom' i 'zaradila preko milijun lajkova.

Zatim je na red došao danski brend Ganni, koji je nijansu uključio u svoje prepoznatljive haljine i džempere, te miljenica modne scene Molly Goddard, koja je na sličan način prigrlila nijansu ubrizgavajući njezine zrele nijanse u svoju suradnju s Uggom.

Budi najbolja verzija sebe.

Iako bi ova boja mogla odbiti ljubiteljice minimalizma, nemojte još skretati pogled, jer moć ovog intenzivnog zelenila leži u njegovoj svestranosti i, što je još važnije, u nošenju jer besprijekorno se slaže sa smirenijim i prigušenijim komadima u ormaru.

U slučaju da ti se jednostavno ne sviđa zelena boja odjeće, pokušaj joj dati šansu u obliku modnih dodataka kojih također ne nedostaje u bogatoj high street ponudi. Od haljina i džempera do torbica i cipela, u nastavku smo izdvojile neke od najljepših komada u neodoljivoj boji zelene jabuke.

1/12
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.