Nježna i ženstvena

Boja ciklame ili jorgovana: Koju nijansu ljubičaste ti biraš?

Asos trenutačno ima jako velik izbor haljina u svim nijansama ljubičaste, a s obzirom da proljetno cvijeće nerijetko dolazi u tim bojama, izabrale smo deset ljubičastih haljina za prve tople mjesece 2021.

Prvi šafrani i visibabe već su počeli rasti, a temperature su svakog dana sve više i više. To naravno znači da je proljeće pred vratima te da polako, ali sigurno možemo odbaciti debele kapute, veste i šalove kojima smo se omatali proteklih mjeseci. Jedna od boja koja najvjernije simbolizira proljetne mjesece definitivno je ljubičasta. Ova bogata boja povezuje s s duhovnošću, a nekoć se smatrala i bojom plemstva. Danas joj pak pridajemo značenje vijesnice proljeća. Podsjeća nas na zumbule, jorgovane, ciklame, tulipane ili pak šafrane u cvatu te unosi vedrinu u naš dom, ali i garderobu.

Naime, čini se kako će jedan od većih fashion trendova za proljeće pred nama biti nošenje komada u svim nijansama i tonovima ljubičaste. S obzirom da smo protekle mjesece većinom proveli u hlačama, sada se veselimo nositi haljine, pa smo iz bogate Asosove ponude izdvojili deset upečatljivih ljubičastih haljinica. Od onih u nijansi žarkih ciklama, pa sve do lila tonova jorgovana ili zumbula - ovim je bojama teško odoljeti, a posebno nam se sviđaju kada su spojene s lepršavim tkaninama.

U nastavku pronađi 10 ljubičastih haljina idealnih za proljeće, a koje sve možeš kupiti na Asosu. Mi ne znamo koja nam je ljepša.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.