Budi najbolja verzija sebe.
Temeljna boja

Bijela se uvijek nosi, a ove komade već vidimo u svom ormaru

Bijela boja je jedna od onih koju možeš nositi jednako dobro u bilo koje doba godine, a na jesen će istaknuti tvoju preplanulu put i u bijeloj ćeš jednostavno izgledati sjajno!

Prelazak iz ljeta u jesen najzahtjevnije je doba godine po pitanju odijevanja. Vjerojatno i ti, poput nas, iz jutra u jutro bespomoćno gledaš u prepun ormar odjeće i ne znaš što odjenuti. Ako tome dodaš i vremenske prilike koje se ujesen u tren oka pretvore u neprilike pa promrzneš, pokisneš i prehladiš se prije, no što stigneš dotrčati do kuće, situacija je izazovna.

Naime, kada si jutros oko devet izlazila van, nebo je bilo bez oblačka, sunce pržilo kao u najboljim ljetnim danima i nitko nije mogao ni pomisliti da će poslijepodne nastupiti armagedon.

Ima poslovica koja kaže kako ne postoji loše vrijeme, samo neprikladna odjeća. Stoga, odjeni se slojevito i uživaj u jeseni. Kod slojevitog odijevanja važno je uskladiti boje, a postoji li zahvalnija od bijele za kombiniranje?

Budi najbolja verzija sebe.

Pregledale smo high street ponudu i pronašle najbolje komade u bijeloj, upravo za ovo doba godine. Provjeri jesmo li ubole nešto po tvom ukusu. Naš favorit je kardigan haljina s asimetričnim kopčanjem.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.