Budi najbolja verzija sebe.
Najveći modni hit

Barbie pink - nijansa ružičaste koja će vladati ulicama

Za razliku od pastelne 'milenijske ružičaste' koja je dominirala modom i dekorom posljednjih godina, ove sezone nosi se jarka ružičasta, popularno zvana - 'Barbie pink'

Elle Woods je izjavila: "Tko god je rekao da je narančasta nova ružičasta, bio je ozbiljno poremećen." Pa, imamo dobre vijesti za protagonisticu kultne 'Plavuše s Harvarda': Ružičasta je trenutno najveći modni hit, i to posebno ona jarka ružičasta boja, tzv. 'Barbie pink'.

U skladu sa zaštitnom odjećom Elle Woods, ovaj trend odnosi se na jarke, odvažne i svijetle nijanse. Za razliku od pastelne 'milenijske ružičaste' koja je dominirala modom i dekorom posljednjih godina, ove sezone nosi se jarka ružičasta.

Budi najbolja verzija sebe.

Piste, crveni tepisi i gradske ulice prekrivene su ovom upečatljivom nijansom koju mnogi nazivaju 'Barbie pink'. Slavne žene, uključujući Jennifer Coolidge, J.Lo i Anyja Taylor-Joy, ali i brojne influencerice u posljednje se vrijeme u javnosti pojavljuju u jarkim ružičastim outfitima.

Beskrajni su načini na koje možeš nositi ovu moćnu boju u 2021.: možeš biti odvažna s potpuno jednobojnim ružičastim outfitom, poput odijela, usklađenog kompleta sa suknjom ili čak jakne i hlača.

Ili je možeš nositi suptilnije uz vruće ružičaste dodatke poput torbice ili cipela u odnosu na neutralniji outfit. A za one koji žele biti uistinu ekstra i unijeti više svjetline u ova mračna vremena, možeš kombinirati jarke ružičaste nijanse s drugim jarkim bojama, poput limete zelene ili tirkizne.

Budi najbolja verzija sebe.

Kako god odlučila nositi ovu boju, samo budi vjerna svom osobnom osjećaju za stil i nećeš pogriješiti. Ako želiš isprobati ovaj Barbie pink trend, u nastavku smo izdvojile neke od najljepših komada iz high street ponude.

1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.