Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Mali stilski trikovi

Stylish komadi iz high street ponude u kojima će svaka kombinacija djelovati elegantno i skupocjeno

Za dobar izgled ne treba ti dizajnerska odjeća. Radije investiraj u bezvremenske klasike koji nikad ne izlaze iz mode, a u svaki će look unijeti dašak elegancije. Takve komade možeš pronaći i u high street trgovinama

pexels-vlada-karpovich-9968540.jpg
Foto: Pexels

Uvriježeno je mišljenje da se elegantne i stylish kombinacije mogu kreirati samo spajanjem skupocjenih komada luksuznih brendova, no istina je zapravo daleko od toga. Modni stručnjaci često ističu kako se dobar stil ne može kupiti novcem, a čak i u komadima iz high street ponude možeš izgledati profinjeno i dotjerano.

Image
Otkrivaju modni stručnjaci

10 jednostavnih modnih trikova uz koje ćeš uvijek izgledati elegantno

Želiš li da tvoje kombinacije djeluju skupocjeno, važno je znati određena stilska pravila i trikove, a oni su prilično jednostavni. Umjesto trendovskih komada, uvijek je bolje držati se onih bezvremenskih klasika koji nikad ne izlaze iz mode, a u svaku kombinaciju unose dašak elegancije. Nadalje, najbolje je birati modele u neutralnim bojama koje ćeš moći nositi u raznim kombinacijama, a pažnju treba posvetiti i materijalu. Komadi od vune, svile ili kašmira uvijek su sjajan izbor i djeluju skupocjeno.

Na sreću, takvi se vrhunski komadi mogu pronaći i u high street trgovinama, po povoljnim cijenama, a poboljšat će svaku garderobu. Savršen su izbor za kreiranje sve popularnije 'capsule' garderobe, a u njima će svaka kombinacija izgledati skuplje i luksuznije.

U potrazi za takvim modnim 'draguljima', pretražile smo aktualne kolekcije naših omiljenih brendova, a neke od takvih sjajnih klasika koji su idealni za sofisticirane zimske kombinacije i koje ćeš moći nositi sezonama donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Arket, COS, Mango, & Other Stories, Zara

Budi najbolja verzija sebe.
1/17
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.