Budi najbolja verzija sebe.
'Must-have' komad za hladnije dane

13 savršenih: Sve trendi jakne koje ćemo nositi ove jeseni

Prohladni jesenski dani nezamislivi su bez tople i praktične jakne, a ove jeseni trendovi su uistinu raznoliki

Prve niske temperature i kišni jesenski dani natjerali su nas da iz svojih ormara izvadimo malo toplije odjevne komade, a svaki jesenski outfit završava s toplom i udobnom jesenskom jaknom.

Od ležernih pa do elegantnih modela, jakne su 'must-have' komad tijekom jeseni, a ove se sezone nosi zaista sve. Od klasičnih balonera preko tankih prošivenih jakni pa do kulerskih kožnih modela, izbor jakni u jesenskim kolekcijama zaista je raznolik pa ćeš sigurno pronaći modele koji će ti se savršeno uklopiti u garderobu.

Budi najbolja verzija sebe.

Kao IT modeli ove sezone istaknule su tanke prošivene jakne te jakne u stilu natkošulja a najpopularniji su karirani modeli koji će začiniti svaku kombinaciju.  Stigli su prvi kaputi, ali i jakne u teddy stilu koje ćemo sačuvati za one još malo hladnije dane.

Jesenske jakne su ključni komad unutar svakog ormara, a najpoželjnije modele pronašle smo u ponudi naših omiljenih brendova. Bez obzira na to tražiš li modele za jesenske šetnje, za posao i formalnije prigode ili pak ležernu svakodnevnu jaknu, u jesenskim kolekcijama sigurno ćeš pronaći svoju savršenu jaknu koja će se uklopiti u sve tvoje jesenske kombinacije.

Mi smo već pronašle neke svoje favorite, a 13 odličnih jesenskih jakni za sve prigode donosimo u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/14
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.