Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ljeto i dalje traje

Ove godine hit su kupaći kostimi s potpisom domaćih dizajnera

Da bi boravak na plaži bio potpun, neizostavan dodatak za odlazak na more svakako su i kupaći kostimi, a nas su oduševili modeli iz ponude domaćih dizajnera

collage.jpg
Foto: A'Marie/Lunilou

Sezona godišnjih odmora još uvijek traje i pred nama je još nekoliko toplih i sunčanih tjedana koje će mnogi iskoristiti za odlazak na more.

Image
High street ponuda

'Upecaj' ih na sniženjima: Kupaći kostimi već od 39,90 kuna

Za dane provedene na plaži svatko ima neke svoje favorite, no neizostavan dodatak bez imalo sumnje su i kupaći kostimi. Ove sezone trendovi su zaista raznoliki pa se tako nosi sve – od onih razigranih modela pa do minimalističkih kupaćih kostima koji će se svidjeti klasičarkama. Popularni su i jednodijelni i dvodijelni modeli, a najbolje je izabrati onaj koji nam dobro stoji, ali i u kojemu se ugodno osjećamo.

U raskošnoj ponudi svatko će lako pronaći svoj savršeni model, a ako si i sama u potrazi za idealnim kupaćim kostimom, možda bi trebala zaviriti u ponudu domaćih brendova. Od modnih dizajnera pa do influencera, domaći kreativci donose ponešto za svačiji ukus i stil.

Modeli s hrvatskim potpisom izgledaju odlično, kvalitetni su i uklopit će se u svaku garderobu. Bez obzira na to preferiraš li jednodijelni kupaći kostim ili pak bikini, u domaćim kolekcijama sigurno ćeš pronaći model za sebe.

Neke od naših favorita pogledaj u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: Instagram, A'Marie, Bosskini, Lunilou, More beachwear, Peau

1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.