Podići će svaki outfit

Torbe u bež nijansama naš su izbor za ljeto - pogotovo kad su ovako lijepe

U kolekcijama mnogih high street brendova za ljeto se ističu torbe u neutralnim bojama, a dominiraju modeli u bež nijansama

Topliji dani su nam napokon stigli, a uskoro i službeno počinje ljeto. Više temperature unijeti će promjene unutar naših ormara pa će naše svakodnevne kombinacije biti puno prozračnije.

Začiniti će svaki outfit

Platnene torbe ovog će ljeta biti hit. Evo najljepših modela

Uz omiljene odjevne komade za ljeto, ono bez čega nijedan outfit neće biti potpun je i upečatljiva ljetna torba. Tijekom ljeta sklonije smo nešto svjetlijim nijansama i prirodnim materijalima, a to vrijedi i kad su u pitanju modni dodaci.

Osim svestranih cekera i pletenih torbi koji su sinonim za ljeto, još jedan model koji se ovog ljeta istaknuo u mnogim kolekcijama high street brendova su i torbe u bež nijansama koje su savršen izbor za svakodnevno nošenje u gradskim kombinacijama.

Torbe u bež nijansama najčešće dolaze u kombinaciji s platnom, antilopom ili prirodnim materijalima i kožnim detaljima i djeluju zaista upečatljivo te će se sigurno uklopiti u baš svaki ljetni outfit. Kad je riječ o torbi za svakodnevno nošenje, vrlo nam je važno da ona bude prostrana i prije svega praktična, ali i vizualno privlačna - a bež torba donosi spoj svega navedenog.

Ako si u potrazi za savršenom ljetnom torbom koju ćeš moći nositi od jutra do večeri, razmisli o elegantnom modelu u bež boji. Od klasičnih shopper pa do tote modela, u kolekcijama high street brendova izbor torbi u svijetlim nijansama zaista je raznolik pa ćeš vrlo lako pronaći nešto po svom ukusu. Naših 10 favorita pogledaj u nastavku.

Foto: Instagram, Mango, Mohito, Reserved, Parfois

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.