Budi najbolja verzija sebe.
Pronađi svoju savršenu kombinaciju

Od haljine do kombinezona: Mohito ima trendi komade za posebne prigode

U ponudi popularnog brenda pronaći ćeš elegantne komade koji će savršeno upotpuniti svečane kombinacije

Iako se ljeto lagano bliži kraju, jesenska sezona zasigurno će donijeti još mnoštvo posebnih trenutaka i prigoda. Takve prigode iziskuju i posebnije outfite, a divne komade ove sezone možeš pronaći u ponudi brojnih high street brendova.

Ako se i tebi bliži neki poseban dan tijekom kojeg želiš izgledati očaravajuće, no nemaš ideje što odjenuti, provjeri novu Mohito kolekciju Occasion Outfits. U ponudi ovog high street brenda pronaći ćeš mnoštvo divnih haljina, kombinezona i drugih komada te modnih dodataka idealnih upravo za takve posebne trenutke.

Ističu se jednostavne i elegantne haljine te kombinezoni u jarkim bojama poput crvene i plave. U takvim ženstvenim modelima sigurno nećeš proći nezapaženo, a začiniti ih možeš zanimljivim nakitom te elegantnim sandalama na petu.

Budi najbolja verzija sebe.

U Mohitovoj kolekciji za posebne prigode dominiraju ženstveni i jednostavni krojevi osvježeni romantičnim detaljima poput volana i cvjetnog uzorka. Sigurno ćeš pronaći nešto što će ti se savršeno uklopiti u garderobu, a naše prijedloge pogledaj u nastavku.

Foto: Instagram, Mohito

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.