Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Seks i karakter

Let's talk about... Znaš li što tvoja omiljena poza govori o tebi?

Način na koji se ponašašaš tijekom seksa, odnosno položaji koje preferiraš i koji te najviše 'pale' puno govore o tvojoj osobnosti

profimedia-0340500288.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Seks o kojem maštamo možemo usporediti sa cirkusom - obiluje ludostima, a mi smo akrobati koji ih mogu izvesti bez muke. Naravno u trikoima i s pripadajućom aparaturom. No, kada dođe do realizacije, sve položimo na jednu kartu i "vozi Miško!". Drugim riječima postoje poze koje nas bez dvojbe vode do vrhunca i to autocestom. Ni jedna od njih, priznaj si, ne uključuje položaje u kojima ne znaš gdje ti je guza, a gdje glava ili ne možeš razaznati koja je tvoja, a koja njegova noga. Ne nose bez razloga titulu kultnih, poze poput misionarske, doggyja, kaubojke… U njima najčešće doživljavamo orgazme. Mi najčešće, oni najbrže.

Image
Za nezaboravno seksualno iskustvo

Sve što trebaš znati o 'lotusu' – seks pozi koja u odnos vraća intimnost

shimmer fallback

Želiš li bolje upoznati samu sebe, zaviri pod plahte. Naime, način na koji se ponašaš tijekom seksa, odnosno položaji koje preferiraš i koji te najviše "pale", puno govore o tvojoj osobnosti, ali i o tome što osjećaš za partnera. Seks sam po sebi ne mora značiti ljubav, no, složit ćeš se, najljepši je kada je iz ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Misionarski položaj

Ova jednostavna i sigurna seksualna poza omiljena je osobama koje ne vole izlaziti iz zone komfora, no i onima kojima je intimnost vrlo bitna te u seksu traže način kako da se dodatno povežu s partnerom. Misionarska poza upravo to pruža - dodirivanje cijelim tijelom, kontakt očima, poljupce i zagrljaje. Voliš li misionarsku pozu, ti si osoba koja lako sklapa prijateljstva i u odnose s ljudima do kojih joj je stalo daje cijelu sebe.

shimmer fallback

Doggy

Voliš li ovu pozu, to znači da voliš divljakušu u sebi i ne sramiš je se. Doggy položaj i kod tebe i kod njega budi onu onu nagonsku, primitivnu dimenziju. Iako postoji mišljenje da ju favoriziraju dominatni muškaci i podređene žene, to nije sasvim točno. Naime i u ovoj pozi možeš biti dominantna, ukoliko ti diktiraš ritam. Ne moramo ti objašnjavati kako… Doggy favoriziraju cure kojima intima u seksu nije nabitnija stvar jer u njoj nema kontakta očima, a kontakt tijelima je minimalan što vam oboma fokus prebacuje na čisti užitak. Također i u životu nisi sklona tražiti rame za plakanje. Radije stisneš zube i pregrmiš što se treba.

shimmer fallback

Žena gore

Voliš li biti gore to znači da si samopouzdana i ne sramiš se ni svog tijela ni svojih želja. Nesputana si, uživaš u seksu, što se vidi iz činjenice da diktiraš tempo i pokazuješ mu se bez kompleksa (ne zaboravi da te gleda iz žablje perspektive). On pak uživa u tvojoj dominaciji i svojoj pokornosti te želi da budeš zadovoljena. Win-win situacija. Izvan kreveta ova poza govori o tebi kao o ženi koja poštuje sebe i svoje potrebe te će uvijek jasno dati do znanja što misli i što želi.

shimmer fallback

Pegging

Prije svega, prakticiraš li ovu vrstu seksa, znači da posjeduješ jaku moć uvjeravanja jer, nagovoriti prosječnog frajera na analni seks u kojem si ti ona koja ga daje, nije ni malo laka stvar. Nadalje, osoba si koja voli isprobavati nove stvari, izlaziti iz okvira i sagledavati situcaije iz različitih uglova. Također, voliš kontrolu i nije ti problem staviti se u tuđe cipele. Upravo to žena radi u peggingu. Stavlja se u kožu muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Seks s nogu

Poput pegging položaja i ovaj položaj otkriva da si dominantna i da se dobro snalaziš u tzv. muškim ulogama, odnosno ne dijeliš poslove na muške i ženske, što očekuješ i od svog partnera. Seks u stajaćem položaju govori o tebi kao o osobi koja je spremna uvijek na akciju, koja preuzima inicijativu te je kreativna i divlja u seksu i voli biti u centru pažnje.

shimmer fallback

Obrnuta kaubojka


Ovo je ustvari "frizirana" klasična kaubojka, a upravo je tako možemo preslikati i na karakter. Sampouzdana si, dominatna, snalažljiva i nije te briga što drugi misle. Osjećaš se sjajno u vlastitoj koži. Kad smo kod kreveta, iz njega nećeš izaći gladna. Pobrinut ćeš se uvijek za svoje želje i potrebe, što, budimo iskrene, muškarci itekako vole.

shimmer fallback

Oralni seks

Govorimo o oralnom seksu koji primaš, a ne koji daješ. Muškarci misle da znaju što im je raditi s jezikom među tvojim nogama, no to najčešće nije slučaj. Pokušavaju izvesti neke fore naučene s interneta, muških časopisa i pornića (u kojima rijetko to vide jer u filmovima za odrasle najčešće muškarci primaju oralni seks) u nadi da ćeš svršiti za minutu maksimalno. No, "kultna" osmica samo otkriva štrebera koji ne zna da bi trebalo pripaziti i na jačinu, brzinu te još bezbroj sitinica koje se ne mogu naučiti preko Youtubea, već će ih u to uputiti ona koju nastoje zadovoljiti. E sad, ako uživaš u oralnom seksu i možeš svršiti dok te liže, to znači da itekako znaš što voliš i što želiš te ti nije ni malo teško to i izreći te ga navigirati dok se gubi po tvojim intimnim bespućima. Također, u stanju si uzeti za sebe vremena koliko god ti treba (u seksu i ostalim sferama života). Nije ti neugodno što oralni seks traje i traje. Nećeš odglumiti orgazam, nego ga strpljivo pričekati i uživati u svakom trenutku, ne mareći pritom za izvođača radova. Znaš da je u slatkim mukama i da mu ništa ne nedostaje. Uživanje u oralnom seksu govori o tebi da si zrela žena i da se poštuješ.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.