Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Znaš li koji horoskopski znakovi čine savršen par? Ove kombinacije su jamac sretnih veza

Ljubav biraš srcem, no zaviri malo i među zvijezde kako bi bolje razumjela svog partnera

Znaš li koji horoskopski znakovi čine savršen par? Ove kombinacije su jamac sretnih veza
Budi najbolja verzija sebe.

Na kompatibilnost između dvoje ljudi puno toga utječe i prava je sreća kada se nađu oni koji se slažu. Na to donekle utječe i horoskopski znak. I sama si vjerojatno primijetila da tvoji prijatelji istog horskopskog znaka imaju neke zajedničke karakteristike, ali i da oko sebe imaš primjerice puno Riba, a možda niti jednog Lava. To bi značilo da tvom horoskopskom znaku pašu Ribe, dok Lavovi baš i ne. Tako je i u ljubavi.

Image

Ovo je pet horoskopskih znakova koji u vezi trebaju najviše vremena za sebe

Ovi horoskopski znakovi u paru imaju najveći potencijal da ostvare kvalitetnu ljubavnu vezu i ostanu zajedno cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan i Strijelac

Ova dva znaka imaju jako puno toga zajedničkog. Vole nova iskustva, putovanja, postolovine i uzbuđenja. Ne podnose rutinu i stagniranje. U njihovom odnosu izazov može biti Strijelčeva velika potreba za slobodom i neovisnošću, dok je s druge strane Ovan sklon posesivnosti. Ovdje bi se mogao kriti i motiv Strijelčeve nevjere, kojoj je sklon. Inače, u krevetu se slažu odlično.

Blizanac i VodenjakOba znaka su jako kreativna i liberalna te imaju potrebu za slobodom. Dijele iste vrijednosti, vole dinamiku i zabavu te nisu zlopamtila. Blizanac ima izuzetnu sposobnost komunikacije, dok je Vodenjak talentiran za pokretanje poslova, stoga su i u biznisu dobar spoj. I jedan i drugi znak vole društvo i inteligentne razgovore. U krevetu im je bitno da se dobro zabave.


Jarac i Škorpion

Ovaj spoj je duhovno izuzetno jak, no i u seksualnom smislu se savršeno nadopunjuje. Jarac i Škorpion imat će bogat odnos, pun dubokih razgovora jer niti jedan od njih ne vole isprazne i površne teme. Ono što je vrlo bitno za vezu jesu jasni ciljevi i slične vrijednosti, a to Škorpion i Jarac imaju, a uz to oba znaka te ciljeve žele i ostvariti. Ono što može biti minus, no ne bi trebalo ugroziti vezu, je činjenica da i jedan i drugi žele dominirati. Jarac je analitičan i logičan, Škorpion izuzetno inteligentan, ali manipulativan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Lav i Vaga

Lav i Vaga su odličan par i velika je vjerojatnost da ništa neće moći razdvojiti ta dva znaka kada se jednom spoje. Izuzetno dobro se nadopunjuju. Lav naginje materijalnom i fizčkom, dok je Vaga jako sklona umjetnosti i duhovnim vrijednostima te će jedno drugo nadopuniti. Lav će Vagi pomoći po pitanju njezine nedlučnosti, a nije teško uvidjeti koji će od ova dva znaka u vezi biti dominantan. Ovom drugom, Vagi, to neće smetati. 

Bik i Rak

Bik je staložen i hrabar, dok je Rak vrlo emotivan pa će ga Bik držati na zemlji. Bik traži senzualnost, a to mu Rak može dati. I Bik i Rak su znakovi na koje se može osloniti, pouzdani su što je u biti najveći jamac njihovog odnosa. Puno će i jedan i drugi ulagati u vezu. Vjerni su. 

Ribe i Djevica

Djevica i Ribe su suprotni znakovi, odnosno u horskopu stoje jedan nasuprot drugome te su zvjezdani dokaz da se suprotonosti privlače. Ribe su jako emotivne i u partneru traže utočište i oslonac te isto daju. Djevica im to može pružiti. S druge strane Djevica mašta o savršenom partneru i lijepoj romantičnoj vezi, a Riba ja stručnjak za romantiku i emocije. I jedan i drugi znak su vjerni i žele dugu vezu. 

Djevica je praktična i stoji čvrsto na zemlji te joj je bitno materijalno. Riba uopće ne stoji na zemlji, materijalno joj nije važno. Oba znaka su vrlo blagog karaktera pa će u vezi vrlo rijetko dolaziti do burnih svađa i povišenih tonova.   

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.